torstai 1. heinäkuuta 2021

Kaadettujen pihapuiden pätkintä Stihl 441 ja Stihl 362 Puunkaatopalvelu Teisko Kämmenniemi Aitolahti Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com + 044-3380291 whatsup, signal

Yllä pihapuiden kaatopalvelumme esittely. 

Kun pihassa puutarhassa pystyynkuolleita, pystyynkuolevia, lahovikaisia vaarallisia puita, jotka saattavat koska tahansa rysähtää niskaan, sähkölangoille tvm:

Ota yhteyttä heti e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Kaadettujen pihapuiden pätkintä Stihl 441 ja Stihl 362 Puunkaatopalvelu Teisko Kämmenniemi Aitolahti Tampere 

Kaadetun puun oksistojen karsinta kätevästi ryteikköä vähentäen teleskooppisahalla, jotta pääsee paremmin rungolle pätkimään:


Kaadettujen pihapuiden pätkintä Stihl 441 ja Stihl 362 Stihl 261 Puunkaatopalvelu Teisko Kämmenniemi Aitolahti Tampere 


Yhteys: Talonmiespalvelu@gmail.com + 044-3380291 whatsup, signal


Pihapuiden kaadot karsinnat paloittelut pihakoivujen kaadot Teisko Tampere Kangasala Lempäälä Ylöjärvi

Talonmiespalvelu@gmail.com

Puunkaato Tampereelta avuksenne kauttani

Monasti kaato voi mennä luonnikkaasti, mutta kun kaadettu runko on monioksainen ja kaadettaessa murskaa muuta puustoa säleiksi, niin runko ja sen isohkojen sivuoksistojen voi mennä useampi tunti, kun kaadettu pihakoivun runko on palasteltava saunanpesämittaan.


Suosittelen hyviä Stihl sahoja pihapuiden kaatoihin, karsintoihin ja paloitteluihin. Ohessa tänäänkin käyttämiäni tehokkaita moottorisahoja. Hankittu Tampereen Nekalan Uittokalusteesta.

------------
Puunkaato-, raivaus- ja harvennuspalveluja, sekä puiden tekoa tarvittaessa polttopuiksi, seipäiksi tmv:ksi

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com
Maksutapa käteisellä. 

Minimihinnoittelu yleensä 2 tuntia x 50 euroa + siirtymäkulu + työkalukorvaus sen mukaan tarvitaanko vain perinteiset kaatotarvikkeet, riittääkö raivaussaha ja alueen kävely läpi vai tarvitaanko nostokoria / siirtolavaa lisäksi. Kaikissa paikoissa ei ole mahdollisuuksia tuoda henkilönostinta, saati siirtolavaa kohdalle. 

Vaarallisten erikoispuiden kaadot hinnoitellaan runkokohtaisesti. Kotitalousvähennysmahdollisuus. Huomio: Isot puut hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti